Política de devolucions, canvis i reemborsaments

Visió general

La nostra política de devolucions dura 30 dies. Si han passat 30 dies des de la vostra compra, no us podem oferir cap reembossament o canvi complet. Per ser apte per a la devolució, el vostre article ha d’estar sense utilitzar i en les mateixes condicions que el vau rebre. També ha d’estar a l’embalatge original. En cap cas es retorna l’import o canvi complet si el producte no es troba en el seu estat original. No s’accepten productes danyats. Per completar la devolució, necessitem un rebut o un comprovant de compra.

 

 

Devolucions

Un cop rebuda i inspeccionada la vostra devolució, us enviarem un correu electrònic per notificar-vos que hem rebut l’article retornat. També us notificarem l’aprovació o el rebuig del reembossament. Si està aprovat, el reembossament es processarà i s’aplicarà automàticament un crèdit a la vostra targeta de crèdit o al mètode de pagament original en un termini determinat de dies.

 

 

Reembossaments tardans o que falten

Si encara no heu rebut cap reembossament, primer torneu a comprovar el compte bancari. A continuació, poseu-vos en contacte amb l’empresa de la vostra targeta de crèdit; pot passar un temps abans que es publiqui oficialment el reembossament. A continuació, poseu-vos en contacte amb el vostre banc. Sovint hi ha un temps de processament abans de publicar un reembossament. Si heu fet tot això i encara no heu rebut el reembossament, poseu-vos en contacte amb nosaltres a gremideconstructors@gmail.com.

 

 

Articles de venda

Només es poden reembossar els articles amb preu normal. Els articles rebaixats no es poden reemborsar.

 

 

Intercanvis

Només substituirem els articles si estan defectuosos o danyats. Si el necessiteu per canviar-lo pel mateix article, envieu-nos un correu electrònic a gremideconstructors@gmail.com  i envieu-lo a: Gran Via de les C.C., 663, 6è, 08010 Barcelona.

 

 

Devolucions d’enviament

Per tornar el producte, haureu d’enviar-lo per correu a: Gran Via de les C.C., 663, 6è, 08010 Barcelona; o portar-lo directament a la Seu amb la mateixa adreça, de forma presencial, demanant cita prèvia al telèfon 932 659 430. Serà responsable de pagar les seves pròpies despeses d’enviament per la devolució del seu article. Les despeses d’enviament no són reemborsables. Si rebeu un reembossament, el cost de l’enviament de devolució es descomptarà del reembossament. Depenent del lloc on visqui, el temps que pot trigar a arribar el producte intercanviat pot variar. Si torneu articles més cars, us recomanem que utilitzeu un servei d’enviament rastrejable o que adquiriu una assegurança d’enviament. No garantim que rebrem l’article retornat.

 

 

 

Necessites ajuda?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a  gremideconstructors@gmail.com per obtenir preguntes relacionades amb devolucions, canvis i reemborsaments.