Novetats CONSTA 2019

Novetats CONSTA 2019

Des de la Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya ens adrecem a les empreses certificades amb CONSTA per informar-vos de les diferents novetats en relació al Segell CONSTA, fruit de l’esforç per dinamitzar-lo i impulsar-ho entre els diferents actors del sector així com entre la ciutadania.

Arran de la seva constitució, el passat 19 d’octubre de 2018, l’acreditació CONSTA comptarà amb un Consell Assessor, format pel Consell de Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya, el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Associació de Promotors i Constructors d’Edificis de Catalunya. El Consell Assessor ha de servir per impulsar al segell CONSTA entre el professionals del sector mitjançant propostes, observacions i difusió del mateix.

A més a més, estem treballant per tenir nous convenis amb la Generalitat de Catalunya i amb l’Ajuntament de Barcelona, amb els quals esperem també impulsar la utilització del segell entre clients professionals i no professionals atenent a la seva funció social i de responsabilitat.

Des de la FUNDACIÓ tenim el recolzament d’altres gremis constructors del sector, com són el Gremi de Constructors i Promotors d’Obres de Mataró i Comarca, el Gremi de Constructors d’Obres de Manresa i Comarques i el Gremi de Constructors d’Obres del Vallès Oriental. També d’altres gremis afins a la nostra activitat, com són el Gremi de Serrallers de Catalunya, el Gremi de Fusters Ebenistes i Similars de Barcelona i el Gremi Empresarial d’Ascensors de Catalunya.

Així mateix, atenent al fet que en els darrers anys no hi hagut cap actualització de preus de inscripció, manteniment i auditories i, desprès de que el Patronat de la FUNDACIÓ aprovés en la seva reunió ordinària del 28 de novembre de 2018 el canvi de tarifes, passem a informar-vos de les noves condicions econòmiques del segell que seran d’aplicació a partir de 1 de gener de 2019.

Condicions econòmiques del Registre CONSTA:

Així mateix, agrairíem que si en els últims mesos heu modificat el vostre compte bancari, ens ho notifiqueu a info@consta.org al mateix temps que ens doneu l’oportuna conformitat a l’entitat bancària per que atengui la presentació dels rebuts corresponents i així, evitar devolucions que generen innecessaris costos bancaris.

Gràcies per la compressió

Cordialment

Equip de La Fundació.

Compartir