Sessió de treball per constituir el Consell Assessor de la Fundació

Sessió de treball per constituir el Consell Assessor de la Fundació

El passat dijous 4 d’octubre va tenir lloc a la seu del Gremi la sessió de treball per constituir el Consell Assessor de la Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya, impulsora dels certificats Consta i Recons.

Així doncs, arran de la sessió de dijous, queda prevista la constitució del Consell Assessor, que estaria format pel Col.legi d’Aparelladors de Barcelona, el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, el Col.legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Associació de Promotors de Catalunya.

Les funcions previstes del Consell Assessor de la Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya seran:

-Mesures per tal que els registres CONSTA i RECONS aportin valor als diferents agents del sector.

-Alternatives per la difusió de CONSTA i RECONS davant de les diferents administracions.

-Valoració de les diferents alternatives perquè CONSTA i RECONS siguin un vehicle útil per la millora de la transparència en el sector, la responsabilitat i la sostenibilitat.

-Facilitar la comunicació amb les associacions i col•legis professionals per la difusió dels avantatgés de CONSTA i RECONS entre els seus associats, pels consumidors/promotors d’obres i per la ciutadania.

-Facilitar la difusió dels avantatges de CONSTA i RECONS entre els diferents oficis de la construcció.

Així mateix, recordem que la Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya és una entitat formada per dues associacions del sector de la construcció; el Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques i la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya, amb l’objectiu d’oferir les màximes garanties de qualitat als consumidors.

Compartir